Тони Стораро разкри защо синът му Емрах кара без шофьорска книжка

Вчера малкият син на Тони Стораро - Емрах се превърна в сензация, след като сподели скандално видео в социалните мрежи. На него се вижда как младежът управлява бърз и скъп автомобил, което само по себе си не е голямо събитие, но фактът, който скандализира всички е, че той все още няма необходимите документи, за да седне зад волана. Синът на фолкпевеца съвсем наскоро навърши 18 г. и до момента не се е сдожил с шофьорска книжка.

Емрах получи безброй критики заради неразумното си поведение, което подтикна баща му да го защити публично. Както всеки родител би направил, така и Тони Стораро, намери начин да оправдае детето си. Той поясни, че Емрах е изкарал шофьорските курсове и вече е достигнал необходимия брой часове практика зад волана. Единствено остава да се яви на изпит, за да получи официално правото да подкара автомобила си. Момчето искало да се упражнява допълнително, но го прави в присъствието на инструктор, което няма как да бъде забелязано на видеото, споделено в социалните мрежи. Ето и думите, с които Тони Стораро коментира случая:

View post on Instagram
 

"Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации".

18-годишният Емрах, също като брат си, залита по бързите спортни автомобили. Ето защо той вече няма търпение да получи свидетелство за управление, а ние му желаем безаварийно каране, след като положи успешно изпита си по кормуване.

View post on Instagram
 

Четете още: Емануела замества участията с пластични операции (снимка)