Тотален обрат: Дениз подаде ръка на Александра и нападна жестоко Деница

Пълен обрат се случи в снощния епизод на "Ергенът" при поредния скандал между участничките. Разбира се, отново всички бяха срещу неоспоримата фаворитка на Виктор - Александра, която въпреки опитите си да потуши огъня, беше отритната...но един от най-сериозните ѝ опоненти изненадващо ѝ подаде ръка.

Това бе Дениз, която единствена остана да разговаря на спокойствие с Гърдева, докато всички други излязоха извън къщата и целта беше да покажат отново кой е аутсайдерът сред тях. И макар Хайрула многократно да е обиждала Алекс и да е употребявала безброй грозни епитети за нея, тя остана в опит да ѝ помогне да бъде разрешен конфликтът.

View post on Instagram
 

Дениз беше категорична, че има тотално разминаване в гледните точки на останалите участнички и Александра, като заяви: "Твоята истина не е тяхната истина и тяхната истина не е твоята истина". Гърдева все пак не можа да преодолее себе си и сподели, че не разбира на какво се дължи разривът ѝ в отношенията с останалите дами и отново се разплака, тъй като от дни не е разговаряла с никого, защото всички я отбягват. Както се случи и снощи.

View post on Instagram
 

Единствено Гергана проявяваше разбиране към бъдещата психолжка и правеше опити да я защити, като дори влизаше в конфронтации с другите, най-вече с Дениз. И явно Хайрула е много повече против Стаменова, отколкото против Александра или поне така изглежда от последните ѝ сторита в Инстаграм. След епизода в четвъртък, когато тя беше на среща с Виктор, а Гери отпадна от шоуто, Деница многократно заяви, че единствената причина ергенът да не покани нея, е контузията ѝ. И определено не беше ласкава към Дениз, което очевидно е разгневило моделката.

Часове преди вчерашния епизод Хайрула сподели стори с доста скандално съдържание, като показа, че разговорите зад гърба ѝ не са ѝ безразлични:

За съжаление, от тази публикация отново става ясно, че образованието не е било сред приоритетите на момичетата и в случая - на Дениз, която явно не е в добри отношения с правописа (или поне на думата "евтинджос"). Но да се върнем на темата - по всичко личи, че тя не приема разсъжденията на Деница, според които тя е трябвало да бъде на среща с Виктор, а по-късно възникна скандал, който беше породен от спор между Гери и Дениз, тъй като Стаменова се опита да защити Александра. Но изглежда, че Гърдева има шанс да стопли отношенията си поне с Хайрула.

Четете още: Възпяха рефрена 'Много мило' в ново рап парче - слуша ли го Ергенът?