Тотален резил в Капките снощи: Анелия разплака зрителите, но след това направи грандиозен гаф

Шоуто "Като две капки вода" вече е към края си, а снощи зрителите имаха възможността да гледат предпоследния концерт, който определено беше много силен. Но и както винаги - някои имитации бяха много по-добри от други. И една от тях беше тази на Анелия, която се превъплъти в образа на Стефка Съботинова с песента "Притури се планината".

Несъмнено фолкдивата "плуваше в свои води" и успя да развълнува дълбоко публиката и журито с перфектното си изпълнение. Но уви - последва грандиозен гаф.

Анелия бе единствената, която се представи със съпровод на живо. За изпълнението тя си партнираше с пианист, чието име се оказа, че не знае или пък може би забрави в мига, в който трябваше да го представи. Последва доста комична ситуация, която накара певицата да се изчерви от срам. След въпроса на Димитър Рачков "А кой ти акомпанираше на пианото?", тя замълча неловко и единственото, което успя да скалъпи като отговор: "Един колега и приятел...и аплодисменти за него!"

Разбира се, Рачков направи опит за излизане от трагикомичното положение с шегата "Не го познаваш много този колега и приятел". В този момент се намесиха от екипа на предаването, като съобщиха името на музиканта, Тихомир Христов, в слушалката на водещия. И за радост, името на пианиста не остана в тайна.

View post on Instagram
 

Положението никак не се подобри, когато Анелия поясни, че пианистът е бил по заместване на свои колега, който всъщност се познава с певицата и трябвало да излезе с нея на сцената. Но ситуацията била "екстремна" и в последния момент се наложило Тихомир да акомпанира, вместо другия пианист, чието име не научихме. Фолкдивата продължи да "замазва", като определи Тихомир като талантлив и му се извини публично за конфузната ситуация.

Дали Анелия е пропуснала да се поинтересува от името на пианиста, или го е забравила в най-неподходящия момент не е известно. И все пак - от сторитата ѝ в Инстаграм, в които фолкдивата показва подготовката си за концерта в понеделник, се вижда, че тя е имала поне една репетиция с Тихомир, в която е имала възможността да научи името му.

С изключение на комичната ситуация, Анелия бе сред най-добре представилите се снощи в "Като две капки вода", но за съжаление не получи висок брой точки за изпълнението си.

Четете още: Джулиана Гани започна нова търговия! А дали е безопасна?