Тотално зачеркна Златка: Благой най-накрая показа новата си жена (снимка)

Благой Георгиев най-накрая потвърди слуховете, че има нова жена в живота си на мястото на русата Златка.

Вчера за сефте татуираният мачо пусна кадър как се гушка с брюнетка на брега на океана. Момичето в изрязат бански до бившия футболист е Полина - новата съпруга на полузащитника. Двамата бяха на меден месец на остров Бали. Полина се занимава с пеене професионално, с близо 20 години по-малка е от Джизъса и произхожда от заможно семейството от Велинград.

View post on Instagram
 

С Благо се запознават в столичен фитнес докато той бе още е със Златка, която също води на почивка, само че на Малдивите в началото на годината. Родителите на Поли държат хотелска верига във Велинград. Двамата са се оженили тайно преди месец, издава халката на пръста на бащата на четири деца.

View post on Instagram
 

"Дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да направят нещо смислено със своя. Има толкова добри каузи, които чакат помощ. Включете енергията си там. На обикновените потребители на социалните мрежи, които ми лепят своите присъди, искам да припомня, че всеки има право на мнение, но накрая само Господ ни съди всички", обяви татуираният мачо пред БТА вчера.

Четете още: Дениз Хайрула от 'Ергенът' се пусна без грим!