Тотално зачеркна Златка: Благой най-накрая показа новата си жена (снимка)

08 май 2022 | 10:27
74854
14
снимки: Instagram
14

Благой Георгиев най-накрая потвърди слуховете, че има нова жена в живота си на мястото на русата Златка.

Вчера за сефте татуираният мачо пусна кадър как се гушка с брюнетка на брега на океана. Момичето в изрязат бански до бившия футболист е Полина - новата съпруга на полузащитника. Двамата бяха на меден месец на остров Бали. Полина се занимава с пеене професионално, с близо 20 години по-малка е от Джизъса и произхожда от заможно семейството от Велинград.

С Благо се запознават в столичен фитнес докато той бе още е със Златка, която също води на почивка, само че на Малдивите в началото на годината. Родителите на Поли държат хотелска верига във Велинград. Двамата са се оженили тайно преди месец, издава халката на пръста на бащата на четири деца.

"Дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да направят нещо смислено със своя. Има толкова добри каузи, които чакат помощ. Включете енергията си там. На обикновените потребители на социалните мрежи, които ми лепят своите присъди, искам да припомня, че всеки има право на мнение, но накрая само Господ ни съди всички", обяви татуираният мачо пред БТА вчера.

Четете още: Дениз Хайрула от 'Ергенът' се пусна без грим!

Още по темата

Коментари

14 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:41 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че Кери казвал че много време си се криела от джизъса, че се чукаш с него, но ето че джизъса те хвана в крачка, изгони те и като и Керито те разбере, каква гняс си, парцал от червените фенери (проститутка) и той, ще ти бие шута и пак, ще дойдеш кога за без пари, кога за по 5 лв., както преди години да ни лапаш мадяците на мъжете в БГ. Са си вирнала оперирания нос, но като те изгони, пак за жълти стотинки, ще духаш на нас в БГ като огладнееш.

 
13 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:40 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че принципно не те харесва, грозна и пластмасова си, но за сметка на това много добре скачаш на смока и ще те поизполва още малко и ще те замени с друга. А може и много малко да те поизползва понеже като разбере, че си като всички остнали проституки, които се ебат с всеки срещу заплащне и само го лъжеш, че уж само с него се ебеш, ще те надуши и той и ще ти бие дузпата.

 
12 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:40 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че ти си искала да не казва, че те праска срещу заплащане, за да не стигне до ушите на джизъса. Златке Гошето каза, че ти си по-долна помиярка от колкото те е мислил. Ходиш да те ебе Кери, после се прибираш при джизъса и го лъжеш, че си на разкраситлени процедури при Цецо Андреев и той те прикрива и лъже джизъса, че е истина че не му изневеряваш, но джизъса те хвана в крачка разпоретина проста и ти би шута.

 
11 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:40 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че арменецът Кери казал, че си му се предлагала срещу заплащане, да те ебе срещу заплащане, още когато си била женена за джизъса и си се била криела от джизъса и си го лъгала, че си му вярна съпруга. Кери каза че много време си се крила да, не те хване джизъса, но джизъса все пак те хвана, че се ебеш с друг и го лъжеш, че си му вярна и ти би шута.

 
10 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:40 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че ти със сигурност лъжеш арменецът Кери, че не си разпоретина (проститутка) и уж, не се ебеш с него за пари и понеже човека, не е българин и не знае каква утайка си, че си пълна отрепка и ти е лесно да го лъжеш. Но рано или късно, ще те разбере каква си и той като джизъса, ще ти бие шута проститутке малоумнице.

 
9 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:39 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че новия ти като разбере, че си проститутка и ще ти бише шута. Златка Патка Гошето каза, че ако е знаел преди време, че си проститутка, не би се занимавал с тебе, но ти си го била излъгала, но вече си му ясна, какъв долнопробен парцал си.

 
8 Златка Райкова
  10 май 2022 | 03:39 отговор
 

Гошето Валентинов каза, че си най-големия боклук и си нагаждачка и използвачка. А и новия ти каза, че има съмнения, че си проститутка и каза, че не те харесва, а просто ти си разпоретина и най-много се ебеш и малко, ще те поизползва и ще ти бие шута и той, както джизъса направи с тебе.

 
7 Баба Яга
  09 май 2022 | 16:19 отговор
 

Ще падна от смях, ако забремени и тая. Направо ще влезне в историята.

 
6 Sarbeca Z
  09 май 2022 | 06:08 отговор
 

Отвратително просто и безчувствено същество

 
5 Мери
  08 май 2022 | 19:50 отговор
 

Наистина е човек без капка морал и мозък.

 

Добави Коментар

Най-четени