Това Анита Мейзер ли е? Няма да я познаете! (снимка)

26 февруари 2021 | 05:52
14023
2
Снимки: Facebook
2

Анита Мейзер развълнувала последователите си във Фейсбук с фотос, на който позира по силно изрязан секси бански костюм, научихме от "Марица". Кадърът разбунил духовете и всички започнали да се питат тя ли е това на снимката.

Скандалната миска, която през 2019 г. бе обвинена в убийство по непредпазливост на съпруга си - Николай Димов, и изкара дълго време зад решетките, днес изглежда, както никога досега.

Доказателство за това е фотосът, който тя споделила като стори във Фейсбук. На него провокативната брюнетка е в гореспоменатия оскъден тоалет, директно изкарващ на показ перфектно телосложение, с каквото никога не сме я виждали досега.

Дали наистина снимката е нейна, или е минала през любимия на всички родни звезди у нас фотошоп, можем само да предполагаме. Каквато и да е истината, Анита Мейзер успя отново да привлече погледите върху себе си със загадъчната снимка. 

Душата ми никой неможе да я види, но може да я усети ...

Публикувахте от Anita Mazer в Четвъртък, 10 декември 2020 г.

Четете още: Луна втрещи феновете си с признание за ваксините

Още по темата

Коментари

2 Йокин
  01 март 2021 | 20:13 отговор
 

Обвинена,в убийство,през2019,сега е2021.Как тогаз,Е ИЗКАРАЛА,ДЪЛГО ВРЕМЕ,ЗАД РЕШЕТКИТЕ.Язък,си за Николай.

 
1
  26 февруари 2021 | 11:14 отговор
 

Естествено, че е тя. И ако не сте я виждали с това телосложение, е защото просто не сте запознати. Преди години точно така си изглеждаше. Невинаги е била възрастна жената. И тя си имаше младост и тези културисти няма да са с нея заради красивото й лице, то е ясно. Неслучаайно Киро Скалата движеше с нея и не знам още какво правеха - шоута ли, в предаването си Фитнес мания ли я показваше.. Тя си тренираше жената и точно така си изглеждаше.

 

Добави Коментар

Най-четени