Това е прекалено! Мегз шмърка в тоалетната, зарината в боклуци (снимки)

30 септември 2020 | 10:34
8568
2
снимки: Instagram
2

Дизайнерката Миглена Каканашева, която всички познаваме просто като Мегз, винаги е знаела как да скандализира аудиторията. Дори и когато реши да съобщи, че се отказва от филърите и екстеншъните, тя предизвика вълна от коментари. А това, което направи вчера зашемети абсолютно всички.

Миньончето използва популярния си Инстаграм профил, за да сподели една меко казано скандална снимка и да отправи послание, заради което бе разкритикувана в по-голямата част от коментарите. На фотоса Мегз е седнала до тоалетна чиния и използва капака ѝ за да "чертае" кокаин. Навсякъде около нея се виждат боклуци, а самата тя изглежда като момиче, злоупотребило със забранени субстанции, облечено в лъскава вечерна рокля. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Беше мъртва. Парцал. Доиде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах и СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”. Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА” (линк стори) ***снимката е визуализация на наболял социален проблем. Тя не промотира и в нея не се използват истински наркоточни вещества.

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on

Снимката обаче далеч не е толкова впечатляваща, колкото са думите, изписани към нея:

“Беше мъртва. Парцал. Доиде при мен и ми каза, искам да Д*ХАМ! Казах и СПОКО, ще оправим положението. С един приятел я заведохме в тоалетната и разказахме, че прави СВ*РКИ за 2лв. В края на вечерта имахме 20-30лв”.
Проект САМОРАЗРУШЕНИЕ СЕГА в YouTube канала на МАСКАТА”

Съвсем ясно е, че този кадър не отразява една обикновена петъчна вечер на Мегз, а е реклама към поредния епизод от рубриката ѝ "Саморазрушение сега", която води от скоро. Тя бе сериозно разкритикувана за публикацията си, тъй като според някои дизайнерката не дава добър пример на подрастващите.

Четете още: Ева Веселинова проговори за враждата си с ГалаКоментари

2 HOT
  30 септември 2020 | 12:32 отговор
 

Искам да лижа Megalina.

 
1
  30 септември 2020 | 11:23 отговор
 

Евтин опит за провокиране на вниманието към, уж, социален проблем ... с тия пластични операции, не е сигурно кой е на снимката !

 

Добави Коментар

Най-четени