Това ли е бъдещето на Поли: Ето какво се случи с първата жена на Благой

08 декември 2022 | 16:26
18201
3
снимки: Instagram, Facebook
3

Благой Георгиев е известен с две неща - постиженията си във футбола и слабостта му към красивите жени. Но ако някои господа се ограничават само до мимолетни взаимоотношения с повече хубавици, Джизъса стига по-далеч, като сключва брак и му се раждат деца. Спортистът вече има цели 4 наследника, като от няколко месеца е женен за новата си любов - Полина, за която се говори, че най-вероятно също ще го дари с наследник. 

Но какво се е случило с първата избраница на Георгиев - бившата гимнастичка Христина Витанова, която е майка на първите му две деца? Според слуховете, положението ѝ не е никак розово и след неуспешни връзки със заможни мъже ѝ се наложило да потърси работа, за да издържа двете си деца. 

За съжаление, всички опити Христина да си намери престижна професия били неуспешни и в момента работи като рецепционистка в салон за козметични процедури в столичния квартал "Лозенец". Витанова обаче не споделяла пред близките си истинската си длъжност, а твърдяла, че е управител на салона.

 

За момента обаче, всичко това може да се окаже и просто слух, тъй като информацията не е официално потвърдена. 

Четете още: Златка разкри колко килограма е качила и как ще роди (снимки)


Още по темата

Коментари

3 Баба ви
  10 декември 2022 | 23:05 отговор
 

Е някой хора трябва да им забранят да се размножават. Това последното, младичкото като гледам какви колеми кондурляци е обуло сякаш 49 номер плавник ще бяга с 200 в най скоро време.

 
2 АБВ
  09 декември 2022 | 23:07 отговор
 

Оставете жената на мира,нали работи има деца да гледа, а ония бастун не му пука.

 
1 Еми
  08 декември 2022 | 17:02 отговор
 

Докога ще пишете за този ольо?

 
 
09 декември 2022 | 14:40

грешка - пишат за първата наивница пропуснала да вземе хапче, която, след като е пробвала по лесния начин ("неуспешни връзки със заможни мъже"), е трябвало да слезе до нивото на обикновения човек и да си намери работа. Трагедия, направо!!!

Добави Коментар

Най-четени