Атрактивната Мария Силвестър изненада почитателите си, като публикува на профила си в Инстаграм снимка с актуалното си гадже.

Явно предколедното настроение е направило Мария Силвестър щедра на разкрития откъм личния ѝ живот, след като атрактивната водеща благоволи да покаже пред феновете лицето на любимия си за първи път.

View post on Instagram
 


До този момент Мария Силвестър пазеше ревностно избраника си от публичното пространство. Истината е, че синеоката красавица предпочита да държи светлините на прожекторите далеч от интимните си преживелици.

Още по-интересното е, че издайническият фотос е от нощен Париж. На него артистичната чаровница позира в компанията на половинката си, на фона на Айфеловата кула. Очевидно двамата в момента са се отдали на романтични емоции в Града на любовта.

View post on Instagram
 


През лятото тя сподели сторита, на които новият ѝ възлюбен присъстваше, но както сами може да се досетите, те изчезват 24 часа след публикуването им.

Преди четири години Мария сложи край на 15-годишния си брак с актьора Силвестър Силвестъров. Двамата са родители на син на име Давид.

_____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!
Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.