Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров?

17 март 2023 | 12:01
35791
2
Инстаграм
2

От известно време в медиите се прокрадват новини, че Григор Димитров и Лолита Османова вече не са двойка. Затова феновете доста внимателно следят изявите на тенисиста. И ето че се появиха любопитни кадри.

На тях се вижда как чаровният ни спортист се появява в публикациите на една невероятно красива брюнетка - художничката Самар Джашан Сатамиан. Тя е с йордано-палестински произход и качи снимки, на които се вижда, че присъства и Григор. Самар му подарява картина - негов портрет.
 

В друга нейна публикация в официалния й профил в Instagram пък виждаме как Димитров влиза в студиото й, което се намира в Дубай. 31-годишният тенисист също сподели няколко пъти на стори снимки със Самар.

А феновете се питат - дали става въпрос само за интерес към изкуството от страна на спортиста или за нещо повече?

 

От друга страна в личния сайт на Сатамиан пише, че е омъжена и има две деца... Вероятно става въпрос само за приятелство.

 

Коментари

2
  20 март 2023 | 23:42 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Жжээф
  19 март 2023 | 18:01 отговор
 

Много жалко човече, а можеше да бъде един от най-големите. Селянин.

 
 
Голям
19 март 2023 | 20:28

Ти от големите ли си в твоята света...дребна злобна душица..

 
20 март 2023 | 12:06

Той Е един от най-големите, а за България най-големия. А кой си бе нещастен неудачник!

Добави Коментар

Най-четени