Това ли е новият мъж до Шакира?

04 юли 2022 | 12:30
8440
3
Снимки: Getty Images
3

Шакира, която наскоро сложи край на връзката си с Жерар Пике, явно превъзмогва раздялата по-лесно, отколкото предполагаха всички. Горещата певица бе забелязана да сърфира с нов мъж край плажовете на Кантабрия в Испания. 45-годишната колумбийска певица за пореден път показа безупречната си фигура в черно-червен неопренов костюм. Колумбийката се наслаждаваше на слънцето и водата в Испания в компанията на двете си деца Саша и Милан.

Феновете обаче бяха доволни да видят, че Шакира изглежда щастлива и във форма въпреки сътресенията в личния й живот. Свежият вид на лицето й накара мнозина да се запитат дали красавецът до нея не е новият ѝ любим? Предстои да разберем.

Една от най-сладките звездни двойки се разпадна преди около месец. Оттогава се спрягат какви ли не версии за края на връзката между горещата певица и футболиста. Докато за най-разпространената причина се сочи трети човек, а именно жена, с кяото Пике е имал връзка, то не липсват и спекулации, че двамата са имали финансови проблеми и Шакира е отказала да даде заем на бащата на децата си. 

Коментари

3 Unnamed
  11 юли 2022 | 11:14 отговор
 

Нормално да превъзмогне...Ебачи под път и над път, а тя това търси...

 
2 Turkistanka
  04 юли 2022 | 22:00 отговор
 

Prilica na Aishe

 
1 mmm
  04 юли 2022 | 15:51 отговор
 

Майка и син.

 

Добави Коментар

Най-четени