Ирина Шейк е от онези звездни красавици, до които всеки мъж си мечтае да се събуди. Тя е толкова прелестна и съвършена, чак ни се струва невероятно твърдението, че никой не топли леглото ѝ след раздялата с Брадли Купър.

Моделът усилено твърди пред близките и света, че в момента не е готова да започне нова връзка и е изцяло отдадена на 2-годишната си дъщеря, чийто баща е бившият ѝ любим. И доскоро наистина не я бяхме виждали в компанията на мъж, но явно красавицата вече е решила да продължи напред и да се впусне в нова любов.

View post on Instagram
 


Повод за подобни размисли са последните снимки, които Ирина споделя в Инстаграм. На тях все по-често виждаме млад господин, който е добре познато име в модния бранш. Той е Рикардо Тиши – италиански дизайнер и творчески директор на Burberry.

Последното събитие, на което двамата са били забелязани заедно, е рожденият му ден, откъдето са и най-новите кадри на Ирина в Инстаграм. На тях ясно се вижда, че помежду им се е зародило нещо много повече от приятелство.

View post on Instagram
 


Сексапилната бяла рокля, в която е облечена Шейк, е дело на самия Рикардо. Той всъщност не за първи път прави модел за красавицата. Винаги ѝ предоставя няколко скици, от които тя сама да избере кой тоалет би искала да бъде ушит. Мъж мечта!

Но нека се върнем на кадрите, които самата Ирина сподели. На един от тях тя, съвсем невъзмутимо, е седнала в скута на Рикардо, а той гордо е сложил ръка на бедрото. На друг кадър пък двамата позират, сякаш са готови да се бракосъчетаят, а описанието на снимката гласи: Г-н и г-жа Тиши.

Тук със сигурност има нещо много повече от приятелство, очакваме с нетърпение да научим официално новината, че моделиерът е спечелил сърцето на Ирина Шейк.

View post on Instagram
 


Четете още: Синът на Пабло Ескобар полудя по Мис България

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!