Трагично или да: Дениз купонясва с балони райски газ (снимка)

11 август 2022 | 15:04
5849
1
снимки: Instagram
1

Паниката около проблема с райския газ в училищата и употребата му от непълнолетни ученици все още не е утихнала, но явно Дениз Хайрула не се интересува от тези теми и смело дава лош пример на подрастващите, които я следват в мрежата. Или поне така изглежда от последните ѝ сторита, на които се снима как диша балон с райски газ. 

Вероятно алкохолът не е достатъчно добро средство за забавление и това подтиква Дениз да посяга към други средства. Изглежда, че райският газ е добра опция за нея, с което обаче не дава най-добрия пример на последователите си. За веществото е известно, че изкривява реалността и дори може да предизвика халюцинации. 

Дениз

Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места", гласи една от реакциите под публикацията, пише Лупа.

Четете още: Никак не се бави: Златка се готви за второ бебеОще по темата

Коментари

1
  11 август 2022 | 16:54 отговор
 

Излишна статия. Статия която е с отрицателен принос към обществото, и престанете да ни занимавате с тези ергенни глупости

 

Добави Коментар

Най-четени