Тризначките хвърлиха бомба: Били осиновени, а майка им е...

27 ноември 2021 | 16:38
3804
8
Снимки: Instagram
8

Помните си скандалните Тризначки от "Биг Брадър". Вяра, Надежда и Любов трудно могат да бъдат забравени, а бисерите им в шоуто се помнят и до днес. Уви, девойките от Благоевград не успяха да използват славата си за добро и стигнаха самото дъно.

 

А сега една от тях - Надежда, хвърли сензационната новина, че трите са осиновени, а биологичната им майка е англичанка. "Аз и сестрите ми сме осиновени“, това сензационно разкри на профила си във Фейсбук една от тризначките – Надежда. По-късно тя изтри поста си, но коментарите по този повод не спряха, пише "Блиц".

По думите на Надежда те научили, че майка им всъщност е англичанка и дори лекар коментирал с тях, че няма как да са тризначки, защото… били на различна възраст. „България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да разбера, но всички крият от години“, казва още Надежда.

“Боже мой да потърсиш помощ в България… Да ще ти помогна но ако правиш секс с мен…. Изпитвам унижение че съм израснала в тази държава!!! Уникум сте”, недоволства тя. Вяра и Надежда мизертват във Великобритания от години и често стигат до просия. Сестра им Любов се е отрекла от тях и води къде-къде по-сносен живот в сравнение с този на Вяра и Надежда.

Четете още: Какво се случва с тризначките? Изглеждат стряскащо!
 

Още по темата

Коментари

8
  30 ноември 2021 | 16:11 отговор
 

Че защо мизерстват,не работят ли?! Как изобщо живеят толкова години в чужда държава? На улицата ли живеят,нали трябва някъде да спят?! От социални помоши ли живеят? С официални рокли са снимани, пък стигали до просия. Има нещо нереално в тези новини за тях.

 
7 топ
  29 ноември 2021 | 12:42 отговор
 

трудно се коментират две луди и вече не млади живота си взема своето а третата ако се прави че не разбира много английски и не си отваря устата може и да се задържи на топло

 
6 Иван
  28 ноември 2021 | 16:03 отговор
 

Това е като коментара на Димитър Пенев за двама футболисти: "Много добри момчета са, знам ги. Те са близнаци, но от различни майки."

 
5 За да папкаш
  27 ноември 2021 | 22:51 отговор
 

Трабва да бачкаш! Безплатна супа вече няма! Прости, нагли и грозни.

 
4
  27 ноември 2021 | 22:01 отговор
 

Много се посмях, на различни възрасти били, не били близначки. Търсили са еднакви деца три да осиновят. Горките.

 
3 Покъртително
  27 ноември 2021 | 21:38 отговор
 

Тези трите са резултат и типичен пример за тридесет и две годишното опростачване на нацията,в резултат на изкормването от СДС-Шайката на държавата и налагането на краваро-джендърската ценностна система, и морал. Необразовани,неграмотни,безработни,претенциозни и отгоре на това арогантни,с претенции и със самочувствие без покритие.

 
2
  27 ноември 2021 | 19:11 отговор
 

Изглеждат погрознели и преждевременно състарени. Спадна ми от тия.

 
1
  27 ноември 2021 | 16:54 отговор
 

защо давате поле за изява на тези болни момичета, публикувайки тази нелепа и жалка "новина". права е сетра им, че се е отрекла от тях

 

Добави Коментар

Най-четени