Тризначките, които се прославиха с колоритното си участие и победа в Биг Брадър 3, очакват бебе!

Щастливката, която първа от сестрите си ще се сдобие със свой наследник, е Любов, а името на бащата тъне в "мъгла".

Шармантната дама с най-любовното име пазела в тайна радостната новина дори и от близките си, тъй като никой от семейството й не одобрявал избраника й.

Единственото, което се знае за таткото, е, че е от турски произход и че живее от година и половина заедно с Любов в Англия. За зла участ обаче, властната майка на риалити сензацията никак не харесвала гаджето й и дори отказвала и дума да пророни на дъщеря си вече година заради връзката й с него, пише „Галерия“.

Вестта пък, че ще стават лели достигнала до двете сестри – Вяра и Надежда, едва преди месец. Вместо да я поздравят и да се зарадват обаче, те започнали да се вайкат и да съжаляват горката Любов. Те дори обвинили бъдещата майка в необмислена постъпка и я упрекнали, че не е направила аборт, се посочва още в изданието.

Напук на роднинските укори Любов много харесвала партньора си и се чувствала безкрайно щастлива с него. Той обаче предпочитал да живее на семейни начала с бъбривата си половинка, която пък от своя страна била готова на всичко за своя любим. половинка, която пък от своя страна била готова на всичко за своя любим.

Тризначката очаквала с нетърпение да дойде есента, за да прегърне майчински рожбата си. Тя дори вече се хвали в социалната мрежа с наедрялото си коремче. „Може би е дошло времето, когато да ми се случи нещо, което да ми донесе щастие, а не опит!“, пише под кадъра изпълнената с вяра и надежда Любов.

Четете още: Да, те са близначки!