Автор
Woman.bg

Тръмп дебнел голи манекенки, докато си сменят бельото

През 2016 г. Доналд Тръмп публикува пост в Tweeter: „Никой няма по-голямо уважение към жените от мен!“ Оказа се обаче, че президентът на САЩ преди години си е позволявал непристойни действия спрямо тийнейджърки, участващи в конкурси за красота. Манекенките разкриха шокиращи подробности в новата книга All the President’s Women: Donald Trump and the Making of a Predator.


„Той беше доста похотлив и поставяше ръцете си на най-неподходящите места", споделя моделката Кар. Красавицата разкри, че Тръмп обожавал да целува момичетата по устата: „Доста агресивно ни целуваше. Но не по бузата, а направо по устата. Много момичета търпяха това, защото знаеха, че той е човекът с парите.“

View post on Instagram
 

„Често пъти влизаше зад кулисите на модните ревюта и уж невинно целуваше момичетата, но ги опипваше най-безцеремонно по задните части. Не се притесняваше, че момичетата бяха голи", разкрива друга моделка. „Никога няма да забравя как един път искаше да провери какъв размер е сутиенът ми", добавя трета потърпевша. Президентът на САЩ винаги си намирал повод да се промъкне зад кулисите, докато манекенките се преобличали. „По време на конкурса The Look of the Year през 1991г. се чувствах доста неловко. Той влезе при нас и го видях да изпива с поглед тийнейджърките", връща лентата назад Стейси Уилкс.

View post on Instagram
 

Тръмп се забавлявал и с момичета на яхта. „През 1992 г. присъствах на едно парти на луксозна яхта. Накараха ни да дефилираме на яхтата, а през цялото време Доналд и приятелите му ни се смееха. Те бяха по-възрастни от баща ми, а оглеждаха момичетата, които бяха едва 15-годишни", разказва в книгата Шона Лий.