Автор
Весела Георгиева

Цеци Красимирова пострада в инцидент

Цеци Красимирова се е самопростреляла с пистолет преди няколко дни. Инцидентът с моделката се случва на софийско стрелбище, където тя ходи от време на време да се упражнява с огнестрелни оръжия, пише "България днес". Заради миг невнимание и вероятно неправилно боравене с оръжие Красимирова е произвела изстрел и куршумът се е забил в горната част на ходилото й.

От раната бликнала кръв, но Цеци запазила спокойствие. В драматичния момент се намесил нейният личен бодигард, който превързал раната. След това я е отвел, като вероятно са посетили болница.

View post on Instagram
 

В социалните мрежи татуираната брюнетка често споделя снимки и видеоклипове от различни стрелбища. От кадрите е видно, че Цеци отлично се справя дори с дългоцевни оръжия, когато стреля по мишени. Запознати я описват като много добър стрелец и затова е изненадващо, че се е стигнало до самопрострелване, пише Novini.bg.

View post on Instagram
 

Красимирова се изявява с оръжие в ръка не само в родни стрелбища, но и в Барселона, където от години живее с дъщеря си Джудит.

Преди близо две десетилетия на площад "Дам" в нидерландската столица Амстердам се разигра най-голямата трагедия в живота на Красимирова. Там в началото на 2003 година бе застрелян Косьо Самоковеца, с когото манекенката имаше връзка. Куршум излиза от главата на мафиота и пронизва красавицата в слепоочието.

Тя обаче успя да се пребори, но трябваше да изтърпи животоспасяващи и пластични операции, за да се възстанови.