Цецо от "Игри на волята" сбъдна мечтата си с Виктория (снимка)

08 декември 2022 | 17:03
25455
4
снимки: Instagram
4

След финала на "Игри на волята" животът за участниците в риалитито продължи с пълна сила и изглежда, че отношенията помежду им доста са се променили. Или поне така е при гигантите Цветан и Виктория, които започнаха романтична връзка в шоуто. 

Дали заради силните емоции, породени от битките на Арената и социалната игра, или заради факта, че са били дълго време заедно и отделени от реалността, помежду им се зародиха много силни чувства. Цецо дори сподели на Вики в Стопанството, че мечтае, когато приключат снимките на формата, да излязат заедно и да я види в токчета и хубава рокля. 

Цецо, Вики, Игри на волята

Е, тази част от желанията на най-високия участник в шоуто се сбъдна, но уви - връзката между двамата не е просъществувала извън светлините на прожекторите. Оказа се, че Цецо и Вики не намерили общ език в любовта и отношенията им останали единствено приятелски. И двамата са категорични, че в момента ги събира единствено искрена дружба и нищо повече. 

Иначе Цецо видя Вики издокарана и на токчета на общо излизане с всички участници от четвърти сезон на "Игри на волята". Но по-добре късно, отколкото никога, нали? 

Каква е била причината двамата да не започнат любовна връзка, не знаем, Виктория отговаря на този въпрос единствено с думите, че явно така им е било писано. 

Четете още: Това ли е бъдещето на Поли: Ето какво се случи с първата жена на Благой


Още по темата

Коментари

4 Аз
  11 декември 2022 | 16:47 отговор
 

Подли,лицемерни и двуличнш са сърбите....не им вярвам и секунда

 
3
  09 декември 2022 | 20:08 отговор
 

 
2 Иван
  09 декември 2022 | 05:08 отговор
 

Не се чуди Сърбино. Дупедавци сме . Преди тебе беше Азер . В сървайвър : Хърватин , Македонец и Т.Н.

 
1 Румчо
  08 декември 2022 | 23:45 отговор
 

Надутите сърби никога не биха допуснали българин дори и като общ работник в ралито.....ние май сме дупедавци

 

Добави Коментар

Най-четени