Тъга тресе Капитонова - остана без Инстаграм профил, всички я мразят

Страстите покрай "Ергенът" достигат връхната си точка. Вече започнаха да хакват и профилите на участнички в социалните мрежи, а причината със сигурност е развоят на събитията в риалити формата, пише "Блиц".

Става дума за Виктория Капитонова и Дениз Хайрула, които останаха доста неприятно изненадани, след като не можаха да влязат в профилите си в социалните мрежи, в които ги следват хиляди почитатели.

Нахалното и недопустимо грубо държание на Виктория към Александра от последното издание на риалитито, в което тя залива с шампанско лицето ѝ, явно е предизвикало гнева на зрителите. Наскоро и Капитонова, и Хайрула се оплакаха, че са с хакнати профили за неизвестен период от време. Рускинята обаче, веднага си направи нов профил и даде обяснение за случилото се.

Профилът на Дениз също бе премахнат, но все още не се знае дали причината е същата. На свой ред тя съобщи, че тъй като профилът ѝ в Инстаграм е временно ограничен, който иска, може да я последва в другата социална мрежа, където тя разпродава дрехите си.

72 часа по-късно обаче Дениз пусна ново съобщение към последователите си във Facebook, от което става ясно, че главоболията ѝ май са в миналото. Към момента обаче Инстаграм профил на нейно име не съществува.

Четете още: Не е за вярване! Вижте кой известен българин е баща на Людмила от 'Ергенът'