Една от най-големите загуби в историята на шоубизнеса несъмнено е тази на Тупак през есента на 1996 г. Тогава рапърът, който е на върха на кариерата си, е прострелян смъртоносно. Лекарите правят всичко възможно, за да го спасят, но само часове по-късно той умира. Или поне това е официалната версия...

Дали заради безусловната обич на феновете или заради наистина съмнителни обстоятелства, през годините се появиха много конспиративни теории, според които кралят на хип-хопа все още е жив. До момента никой не е виждал Тупак Шакур и няма официални сведения, заради които да мислим, че не е мъртъв. Но защо тогава напоследък все повече усилено се твърди, че светът живее в заблуда?

View post on Instagram
 

„Дейли Мейл“ съобщи вчера, че синът на скандалния рапър Шуг Найт е казал нещо наистина шокиращо по темата. Изпълнителят е публикувал пост в Инстаграм, в който казва, че работи с легендата по ново парче и че думите му съвсем не са шега.

Това съвсем не е първият път, в който Шуг Найт – младши „хвърля бомба“ относно Тупак. Още през октомври м.г. той сподели, че рапърът е жив и здрав и се е установил в Малайзия. Синът на Шуг публикува и редица снимки, на които виждаме човек, който умопомрачително много прилича на Тупак и си личи, че те са правени наскоро. На тях той е с Бионсе и 50 Сент, има и селфи дори. Дали това е плод на усилена работа с фотошоп, дали някъде живее двойник на Тупак или пък конспиративните теории ще се окажат истина, все още не знаем.



Според Шуг Найт – младши цялата история с престрелката и смрътта на хип-хоп идола е плод на измислица. Това била идея на илюминати, които искали да изтрият образа му и крият, че той е жив.

„Внимавайте, има и фалшиви акаунти в социалните мрежи. Не вярвайте на всичко, което виждате, защото илюминатите имат огромна власт. Заради тях някои акаунти се заключват и изтриват. Всички ще кажат, че съм надрусан, но това не е така. Тупак е жив., споделя синът на Шуг Найт.

Любопитен факт е, че Шуг Найт старши е бил един от хората, за които се предполага, че може да са поръчали убийството на Тупак.

Четете още: ДА или НЕ за новата прическа на Приянка Чопра?