Автор
Woman.bg

Тя пръсна 57 000 евро, за да прилича на Кайли Дженър!

Най-младата от клана Кардашиян-Дженър – Кайли, стана майка преди броени дни.

20-годишната риалити звезда и модел роди момиченце от приятеля си Травис Скот. Днес стана ясно и името, което двойката е дала на рожбата си. Детенцето се казва Сторми и се появи на бял свят само две седмици след третата рожба на Ким Кардашиян и Кание Уест.

View post on Instagram
 

Това обаче далеч не е единствената любопитна новина около Кайли Дженър. От няколко дни насам онлайн пространството е в шок от млад мъж от Великобритания, който е пръснал 57 000 евро, за да прилича на своя идол – Кайли.

Кайъл Лей, който днес се представя като Кайли Потс, отделя баснословната сума от близо 60 000 евро за различни пластични интервенции, които да му помогнат да се сдобие с визия като на любимата си риалити знаменитост.

"Посветих последните четири години на трансформацията, която ще ме превърне в красивата дама, която винаги съм знаела, че трябва да бъда. За разлика от повечето транссексуални хора аз не се притеснявам от мъжките си полови органи, всъщност съм горда и нямам намерение да се разделям с тях. Не желая да се вписвам в нечии критерии. Не разбирам защо хората се подчиняват на налаганите от обществото ограничения и смятат, че трябва да избират между два пола – мъжки и женски. Лекарите се грижат нивата на тестостерон в кръвта ми да са толкова високи, че да мога да използвам пениса си по време на секс. Харесва ми, че не се вписвам в стереотипите и се чувствам комфортно и настина себе си точно по този начин – с мъжки полов член и гърди с размер три пъти D, искрен е 23-годишният транссексуален.



"Кайли винаги е била мое вдъхновение, но не само заради визията си, но и заради духа си. Ние с нея сме извървели сходен път към извоюване на сексапила. Както аз, така и тя – не сме родени красиви, ние сме се борили за перфектния външен вид. Когато видях нейната трансформация от грозното патенце в к****та, която всяка жена иска да бъде, и с която всеки мъж иска да спи, осъзнах, че няма невъзможна промяна. Дълго време си мислех, че съм непривлекателна и грозна, заради тормоза, на който бях подлагана като малка. Но чрез Кайли и алтер егото, което изградих благодарение на нея, аз отново съм в мир със себе си", разкрива 23-годишната британка.

Транссексуалната дама също така допълва, че стремежът да прилича на идола си няма да спре до тук и за да се доближи още повече до визията на знаменитата Дженър, Потс възнамерява да си направи още редица лицеви операции, да си сложи импланти в задните части и също така да се подложи на скъпа и доста опасна интервенция, която да направи гласа й подобен на този на Кайли.

Интересно ни е да разберем какво мислите за визията на Кайли Потс и как бихте коментирали нейното желание да прилича на известната риалити героиня?

Кайли Потс преди и след трансформацията