Уау! Мадона по сутиен шашна с гърди като на Памела Андерсън (снимки)

Мадона винаги е била кралицата на провокациите и продължава да бъде, дори и на 62 г. Певицата и до днес не се притеснява да показва тялото си, което за възрастта ѝ, изглежда повече от отлично.

Вчера тя реши да разгорещи феновете си в Инстаграм, като публикува няколко еротични кадъра. На снимките звездната дама позира по доста оскъдно секси бельо и шапка с козирка. Погледът ѝ както винаги е палав и предизвикателен, но едно няма как да не отбележим - гърдите ѝ са значително наедрели. Дори бихме казали, че по големина се доближават до тези на сексбомбата Памела Андерсън.

View post on Instagram
 

Горещите снимки, с които Мадона изненада последователите си в неделя сутрин, вече имат близо 900 хил. харесвания и безброй коментари, сред които и този на Снуп Дог, който гласи: "Имам нужда от теб. Гореща си!"

Припомняме ви, че изминалата година не беше никак лека за певицата, но въпреки трудностите, тя работеше неуморно в името на любовта към феновете си. Тя бе принудена да отложи десетки концерти след операция на коляното, но днес е готова за нови предизвикателства и изглежда просто ослепително!

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа избухна с признание за Кобрата - заедно ли са?