Съпругът на една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Наталия Гуркова - Джордже Михалевич, бе убит. Покушението бе извършено вчера в град Бедфордвю в РЮА, близо до Йоханесбург.

Според информация на местните власти мъжът е бил застрелян в автомобила си "Порше", докато чакал на светофар. Очевидци разказали, че двама мъже, които са се придвижвали с мотор "Кавазаки", са следвали автомобила. На светофара моторът спрял до автомобила на Михалевич и се чули два изстрела. Веднага след това извършителите на покушението избягали.

Джордже Михалевич тъкмо бил обядвал в ресторант в Бедфордвю и пътувал към вкъщи.

"Той спрял на светофар и двама мъже на мотоциклет се приближили до него. Те са стреляли през прозореца. Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, след което е излязъл и е паднал на земята", казват от местната полиция.

Джордже Михалевич е бизнесмен, който търгуваше с диаманти в Африка.

Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич, бе разпространена първо в Туитър от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Все още не е ясна причината за стрелбата по него.

"Мис Българи "1998 Наталия Гуркова се омъжи за черногореца Джордже Михалевич на 31 януари 2009 г. Двамата имат две деца - момче и момиче. Само преди десетина дни Наталия и съпругът ѝ се появиха на парти по повод откриването на сезона на столичен клуб. Михалевич избягваше да посещава светски събития. Появата им на клубното парти преди седмица беше последната им поява заедно в България преди трагичния инцидент.

Това лято бе едно от най-щастливите за семейството. Двамата изкараха хубавите слънчеви дни в Монако и Дубай, и увековечиха красивите мигове със снимки.