Автор
Woman.bg

Участничка в „X Factor“ се обясни в любов на Преслава

Анастасия Вутова, която е сред участниците в "X Factor", се обясни в любов на фолк певицата Преслава.

Анастасия е на 35 години и е от Варна.

Зрителите я видяха във втория епизод на "X Factor", в който направи едно емоционално признание в любов и изпълни вълнуващо песента "Дилайла", като специален поздрав за жената, в която е влюбена. Тя сподели, че това е Петя, а по-късно стана ясно, че увлечението ѝ всъщност е по певицата Преслава, съобщават от signal.bg

Анастасия видяла Преслава за първи път преди 2-3 години на едно нейно участие. "Просто отидох на дискотека да се забавлявам на попфолк" - сподели влюбеното момиче в "Часът на Милен Цветков". Тогава тя и нейните приятелки се снимали с певицата.

"В момента, в който аз си направих снимка, вече не ми беше забавно, беше ми някак си по-друго. Влюбено. От прегръдката. Когато я прегърнах, усетих, че я познавам и че никога не сме разделяли. Казах си - не трябва. Знаех си какво следва, ако тръгна да ѝ казвам, че аз съм почувствала такива неща. Хората в днешно време се стряскат и си мислят най-различни неща" - разказа участничката в "X Factor".

Анастасия разкри още, че била написала две писма на Преслава, но така и не получила отговор. Именно затова решила да участва в "X Factor" - за да я попита дали би изпяла в дует с нея една песен.