Уил Смит с шокиращо признание: разказа за най-страхотния си оргазъм

Уил Смит е лекувал разбитото си сърце в миналото не с тъжни песни или срещи с приятели, а... с много секс. Резултатът от това обаче бил потресаващ - след всеки оргазъм актьорът повръщал, съобщава „Пейдж Сикс“.

За трансформацията си в "гето хиена", която повръщала след секс, след като тогавашната му приятелка Мелани му изневерила, холивудският ас разказва в новите си мемоари "Уил".

View post on Instagram
 

"Отчаяно се нуждаех от облекчение, но тъй като няма хапче за разбито сърце, прибягнах до пазаруването и необузданите сексуални контакти", пише Уил. "До този момент в живота си след Мелани бях правил секс само с една жена, но мъката по Мелани продължаваше и през следващите няколко месеца се превърнах в пълна гето хиена", изповядва се Смит.

Тъй како това му поведение не било в съответствие с вътрешното му Аз, Смит развил "психосоматична реакция" към еякулацията, отбелязват от изданието.



"Правих секс с толкова много жени и това беше толкова неприятно за същността ми, че развих психосоматична реакция към оргазма", пише той. "Това буквално ме караше да се задушавам, а понякога дори да повръщам."

"Винаги се надявах на Бога, че поредната красива непозната ще бъде "единствената", която ще ме обича, която ще накара тази болка да изчезне", обяснява той. "Но неизменно продължавах, повръщах и бях нещастен. А погледът в очите на жените още повече задълбочаваше агонията ми."



През 1992 г. Смит се жени за Шири Зампино, но през 1995 г. двойката се развежда. След това сключва брак със сегашната си съпруга Джеда Пинкет Смит, с която има отворена връзка.

"Пиехме всеки ден, правехме секс по няколко пъти всеки ден в продължение на четири поредни месеца", пише той за връзката им. "Започнах да се чудя дали това не е състезание. Така или иначе, що се отнася до мен, имаше само две възможности: или щях да задоволя сексуално тази жена, или щях да умра, опитвайки се да я задоволя."

Четете още: Разстрел за момче заради 'Игра на калмари'