Умопомрачитено парти: дъщерята на Николета Лозанова празнува сама рожден ден по време на карантина

Николета Лозанова и Валери Божинов определено не пестят пари, особено когато става дума за тяхната дъщеря. На 1 април малката Никол навърши 8 години, а родителите ѝ дадоха всичко от себе си, за да превърнат приказката в реалност.

Вчера най-следваната в Инстаграм плеймейтка у нас сподели на профила си в Инстаграм щедра серия от снимки и видео клипчета от рождения ден на наследничката си.

View post on Instagram
 


И макар Никол да посрещна осмата годинка от живота си без приятели заради настоящата ситуация, този факт далеч не попречи на рожденичката да се наслади на невиждана празнична феерия, каквато и в мечтите няма.

Кадрите красноречиво говорят, че майката е вложила изключително старание, за да направи специалния ден на Никол незабравим. Към една от публикациите си Лозанова написа: "Има в сегашно време, една малка-голяма принцеса... и нейната приказка на 8, изглежда така! "8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!"

View post on Instagram
 


От снимките ясно се вижда, че преобладаващият цвят, е бил розовият, както подобава за една малка принцеса. В същия цвят са розите, изпълнили с великолепието си цялата стая, както и хелиевите балони на тавана, чийто златисти ленти се спускат чак до земята.

Очарователни розови мечета, накацали по различни ъгълчета на дивана, са част от забележителната украса.

Шедьовърът на празничния ден обаче е впечатляващата огромна торта, изработена като въртележка с кончета - истинско произведение на изкуството. С това обаче изненадата за Никол не свършва дотук. Сладката въртележка е снабдена със специална поставка, която ѝ позволява действително да се върти около оста си.

View post on Instagram
 


Множеството захарни панделки, ангели и цветя са друг спиращ дъха детайл от пищната декорация на вълшебния сладкиш, в средата на който се вижда голям надпис "Happy Birthday, Nicole", върху който е поставена свещ във формата на осмица.

View post on Instagram
 


И знаменитости, и фенове на Николета Лозанова не пропуснаха да изразят възхищението си от разкошния празник и да пожелаят на Никол здраве и щастие.

"Бог да я пази!", пожела тв водещата Гала.

Куп звездни дами на България, сред които , Диляна Попова, попфолк певицата Мария и Велина - сестра на Николета, поставиха сърца към снимка, на която е изобразена рожденичката, облечена като принцеса и с венец от цветя на главата си.

"В мига, в който получих теб - получих ВСИЧКО! Честит рожден ден, Никол! Ти ме научи, че има и любов за цял живот!", написа Валери Божинов в своя Инстаграм към кадър с дъщеря му, заснет по време на ваканцията им в Дубай през миналата година, на която футболистът отиде с Никол в компанията на тогавашната си половинка Биляна Дол и бившата си съпруга Николета.

Четете още: Ни Ло изгря на Седмица на модата в Милано