Унижената годеница на Данчо от "Фермата" изплака мъката си

21 октомври 2020 | 15:21
26202
6
btv и фейсбук
6

От два стола, та на земята. Това може да се случи с фокусника и общински съветник от Габрово Йордан Белев, който е един от най-интересните участници във "Фермата".Ревност като торнадо помете актрисата Даяна Ханджиева в риалитито. Повод да се разфучи й даде Йордан, с когото флиртуват от началото на шоуто, а всяка вечер си лягат един до друг и нежно се прегръщат. Илюзионистът си навлече гнева на красавицата, след като си позволи да демонстрира интерес към друга жена - народната певица Поли Хубавенска. Магът открадна китката й при възстановката на обичая Димитровден, по време на който всички участници бяха облечени с носии.„Къде ще спиш тази вечер? Няма да спиш при мен с тези решения, които взимаш! Много ревнувам! Като ми гръмне тази ревност в стомаха, ходи я спри!“, изсъска ядосано Даяна срещу шашнатия Йордан, след което безпомощно се разплака и се сгуши в прегръдките му. Поведението на актрисата едновременно озадачи и разнежи фокусника. „Много харесвам Даяна, не мога да го скрия. Адски съм впечатлен колко земна и красива е“, призна по-късно той.

Междувременно годеницата на Белев, която изплака мъката си от флирта му с красивата актриса в социалните мрежи, изтри инстаграм профила си. Не е тайна, че Йордан има годеница, на която предложил брак преди да влезе във „Фермата” и Даяна разбра за нея от визитките на фермерите.

Брюнетката Камелия Ноева, която освен певица е и манекен. Тя е родом от Трявна и е била част от втория сезон на риалити предаването „Мюзик айдъл”. Днес обаче не й е до песни, макар че очевидно лекува мъката си с музика. „Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда - привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, пише Ноева в социалните мрежи след поредната серия на „Фермата”.

Фенове се пробват да й вдъхнат кураж. „Не се познаваме, но ви пиша. Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише Нели Тодорова.

Четете още: Вижте какъв мъж си търси Даяна ХанджиеваОще по темата

Коментари

6 да
  23 октомври 2020 | 12:22 отговор
 

да ги вземе и двете щом ги харесва.

 
5 Рошко
  22 октомври 2020 | 18:56 отговор
 

Даяна се мисли за красива. На мен, например, не ми харесва. Търсела красив мъж, да може да излиза/да се фука с него де/, да може да танцува добре и т.н. Тинейджърски разсъждения. Тя за това ще бъде изоставяна, защото се стреми към красавци, а за тях има хиляди жени. Тя се лепна за Данчо за да може да избута до финала и не й пука, че ще му развали връзката с годеницата. Няма как да градиш щастие на нещастието на друг. Ясно е, че както миналата година пак някой закъсал от артистичните страни ще спечели фермата. Другите само се хабят напразно. Тя работата е опечена предварително, също като всичко в държавата ни. Другите са параван

 
4 :D
  22 октомври 2020 | 06:39 отговор
 

Абе хайде научете го тия български език най на края,че е смешно и жалко да пишеш статии,пък реално да не е трябвало да те пуснат да завършиш 8-ми клас! Любленче,виждам,че са ти го казали вече,но ще ти го кажа и аз...Трябва да си "унинеграмотна",за да не знаеш,че не съществува дума "униЖена" и че правилното е "униЗена" !!!

 
 
22 октомври 2020 | 19:54

Унижен и унизен са синоними.

3
  21 октомври 2020 | 21:14 отговор
 

"Унизената" се казва.... Големи журналисти сте, бравос! Може новината да е жълта, но пак нямате право да сте неграмотни.

 
 
22 октомври 2020 | 09:59

Тях това не ги интересува, важното е новина да има! Неграмотни, но скандални - това е мотото!

2
  21 октомври 2020 | 20:26 отговор
 

ПО-ДОБРЕ САМ, ОТКОЛКОТО С НЕПОДХОДЯЩИЯ!

 
1
  21 октомври 2020 | 16:10 отговор
 

За какво и е мъж, който при първа възможност се лепва за друга жена.

 

Добави Коментар

Най-четени