Автор
Веселина Петрова

Уоу! Ирена Милянкова си направи страхотен... интимен подарък

Всяка жена мечтае да е красива и съвършена. И не е странно, че хубавата Ирена Милянкова, майка на шест деца, е решила да се поглези по един много личен, дори бихме казали интимен начин.

View post on Instagram
 

След раздялата с Никола Чолаков, Милянкова започна нов етап в живота си. Ирена, която познаваме като модел и актриса, вече активно строи нов бизнес с недвижими имоти. А сега явно се е замислила и за личния си живот.

Да родиш шест деца си е предизвикателство, което повечето жени разбират. Тялото чувства умора, променя се и едно освежаване винаги е добре дошло. И ето сега научаваме, че Милянкова посещава от известно време елитен козметичен център, където се подлага на специална процедура за подмладяване... Но не тя не опъва бръчки, нито повдига дупе.

View post on Instagram
 

Според мълвата Ирена е решила да си направи прочутото вагинално подмладяване, за което, според запознати, е броила поне 15 хиляди лева. Манекенката сама сподели, че е избрала процедурата, наречена „Мона Лиза”, която щяла да върне тялото ѝ там долу във вида отпреди да стане майка, писа „Блиц”.