Автор
Весела Георгиева

Уоу! Майката на Мария с два пъти по-младо гадже от нея?

Йорданка, майката на фолк певицата Мария, изненада всички с избора си на партньор. Чаровната баба на Марая си е хванала любовник, който е на половината на годините ѝ. Става дума за 30-годишен петричанин, който до такава степен бил луд по нея, че успял да се изпокара с всичките си роднини, които за капак го изгонили и от дома сии, пише "Уикенд".

Връзката на Йорданка с младока продължавала вече повече от година, а в самото начало двамата правели всичко възможно, за да запазят любовта си в тайна.

View post on Instagram
 

Човекът, който все още живеел с майка си и баща си в родния Петрич, измислял всевъзможни поводи, за да пътува към София и да се среща с "мама Йори", както Мария понякога нарича своята родителка. Бил влюбен до уши, но не смеел да признае пред роднините, че има връзка с жена, която е двойно по-възрастна от самия него, още повече, че Йорданка била далеч по-стара и от собствената му майка. Момчето не се притеснявало от разликата в годините, а единствено от реакцията на родителите си, пише още "Уикенд".

View post on Instagram
 

Новината за връзката на младежа с палавата Йорданка обаче бързо стигнала до ушите на "свекървата", която очаквано изпаднала в шок. С баща му му вдигнали огромен скандал и го заставили да обещае, че повече няма да се среща с Йорданка. И почти успели, защото момчето се обадило на дамата на сърцето си и обявил, че се разделя с нея. Данчето обаче, подобно на щерка си, била упорита и не се отказала така лесно - звъняла на младежа постоянно с молба да се съберат, обещавайки му какво ли не, включително и връзките на Мария, за да си намери той добра работа в София.

В крайна сметка двамата се събрали, а момчето се изпокарало с родителите си, които го изгонили от дома си. В момента той живее с майката на Мария на семейни начала. Според "Уикенд" баба Данче и младият й мъж в момента били на върха на щастието, като той вече се познавал и с Мария, както и с доведената си "внучка" Марая. За бабата, за която се знае, че си пада по младежи, се говори дори, че преди години е делила общо гадже с щерка си Мария.