Светлана Гущерова се радва на специално обгрижване. И си живее като истинска принцеса. Милионерската съпруга и майка на две деца много внимава да не си развали маникюра, затова не се занимава с домакинска работа, пише Блиц.

View post on Instagram
 

Бившата плеймейтка и настояща бизнес дама е поверила отговорността за чистотата и реда в семейната резиденция на професионална фирма за почистване. Изглежда, че мъжете не са били наети еднократно, тъй като в продължение на десетина дни Гущерова периодично документираше как цели трима представители на силния пол лъскат дома ѝ.


На едно от сторитата служителят на почистващата компания прахосмукира бял мокет във все още необзаведена стая, която пък породи асоциации дали това не е помещението, което семейство Гущерови стяга за следващия си наследник.

На друго стори пък се вижда как чистачът полира мраморната площадка пред входа на къщата, а негов колега се е заел с почистването на прахта под входната врата. "Родих" се с тези момчета - моите верни и безценни помощници, след които цялата ни къща блести", коментира присъствието на силните мъжаги в дома си Гущерова.