Автор
Весела Георгиева

Ужас! Джулиана Гани и мъжът ѝ втрещиха ресторантьори

Джулиана Гани и мъжът ѝ Илиян използват на макс популярността си в социалната мрежа, за да ядат в скъпи ресторанти без да плащат. Двойката обаче си поръчвала повече отколкото може да понесе, пише Lupa. Гани и Илиян били като "абонирани" за популярен софийски ресторант с италианската кухня. В няколко сторита те споделиха обилната вечеря, която са си поръчали, стимулирайки феновете да познаят кое е мястото.

Директната реклама предполага, защо и толкова много е отрупана масата им с видимо вкусни блюда, пише Хотнюз. "Топ!", апетитно нагъва и отбелязва Илиян в стори, а Джулката го пита "Какво е това?! и след това си отговаря сама, изброявайки прошуто и най-различни видове салами и сирена.

View post on Instagram
 

След това продължава: "Това изглежда толкова вкусно, че почти свърши - патладжан с доматен сос и моцарела. Това е бру-тал-нооо! Тук такива неща правят, че ви е бедна фантазията", алармира блондито и след това се опитва уж да посече апетита на любимия си с: "Ма, стига си ял, бе!" След това показва още поне пет чинии с храна и задава нахално въпрос към сервитьорката: "А, не носите ли и нещо друго да замезим още повече?!".

Стъписана от лакомията им, обслужващата ги жена отсича: "Очаквате още?", а Гани пак на нейното: "Просто ние ще опустошим всичко това много бързо и със сигурност ще си поръчаме още нещо".

View post on Instagram
 

Явно обаче обилните вечери не пречат на Джулката да изглежда добре. Поне така говорят почти голите снимки, които тя публикува - като ето тази, на която е само по... вестник.