Ужас! Ето защо полицията влиза в дома на Хари и Меган девет пъти

Полицията в Южна Калифорния е получила 9 сигнала от охранителната система в дома, в който от лятото на миналата година живеят Меган Маркъл и принц Хари. Новината бе съобщена от британската новинарска агенция PA, която е изискала информацията по законен път.

Меган и Хари се преместиха в Монтесито, Санта Барбара, през юли където живеят много известни хора като Опра Уинфри, Елън Дедженерис и кланът Кардашиян.

View post on Instagram
 

Според полицейската статистика четири от повикванията на охранителните екипи са били още през юли. През август има инцидент, отбелязан в протокола като "Misc Priority Incdnt" (Инциденти с различен приоритет).

На Бъдни вечер полицията отново е била извикана, защото „мъж е извършил нарушение“, но в регистрите няма повече информация за случая.

На 26 декември 2020 г. в 14:54 ч. полицията посещава дома на Меган и Хари, заради обаждане от тяхна страна по телефона, отбелязано като "Property Crimes" (престъпление в имота). Тогава има и задържан - 37-годишният Николас Брукс, който е арестуван за „дребно нарушение“. По-късно обаче е бил освободен.

View post on Instagram
 

На 16 февруари в 2:21 ч. сутринта охранителите отново идват в дома на известното семейство - този път, заради активиране на алармата.

В интервюто на Меган и Хари за Опра, те признаха, че са притеснени за сигурността си, която реално е свързана с големи разходи.

View post on Instagram
 

Хари сподели, че до напускането на кралското семейство не се е замислял за детайлите около това, защото разходите са били плащани от данъкоплатците.

Тогава хари призна, че се е родил принц и като такъв е наследил и риска за живота си. "Беше шокиращо за мен, когато останах без охрана“, каза Хари в интервюто.