Ужас! Козлета нападнаха Мегз, едно от тях тръгна към силикона ѝ

Миглена Каканашева - Мегз втрещи последователите си в социалните мрежи. Блондинката качи снимка в Инстаграм, на която е по халат в сеното, а върху нея са се качили малки козлета. В публикацията брюнетката обяснява, че търси ветеринари и специалисти по животновъдство, които да се грижат за стопанство, писа Lupа.

Прави впечатление обаче, че козлетата са доста любопитни и едно от тях е решило да изследва какво има под халата на дизайнерката от Раковски.

View post on Instagram
 

"Мегз, козлетата ли кърмиш?" - обърна се към Каканашева последовател в социалната мрежа.

"Търсят се ветеринари и специалисти по животновъдството в областта на Ивайловград. Възможност за постоянна или временна и почасова работа. Стопанството е голямо - биволи, кози и малко овце. Само новородените козички са около 100. Ветеринари, животновъди с опит, някой, които има ферма в областта, специалисти в отглеждането и храненето, могат да се свържат с тях в контактите по-долу или да пишат на мен, за да направя контакт. Хората могат да идват и за по няколко часа на ден или през ден, или дори през уикенда", сериозно обяснява Мегз.

И допълва, че това е добра възможност за хора с опит и знания в областта на животновъдството да си изкарат допълнителни доходи.

View post on Instagram
 

"Разбира се, може и редовни за целодневна работа - стига да има желаещи. Също, моите приятели все още търсят хора, които да извеждат животните на паша и да помагат с работата в стопанството. Могат да живеят там или да идват в селцето всеки ден. Моля ви, ако имате познати в тази сфера и в региона на Ивайловград, споделете им", пише още дизайнерката под кадъра.

Интересен е фактът, че халатът явно е сред любимите дрехи на Мегз, когато става въпрос за разходки сред природата и на село...