Автор
Woman.bg

В училище смятали Мелания Тръмп за скучен зубър (Снимки)

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не била никак популярна в ученическите си години. За това пише в книгата си журналистката от CNN Кейт Банет. Във "Free, Melania" Банет разказва колко много трудности е трябвало да пребори първата дама на САЩ, каква ученичка е била и как е общувала със съучениците си.

Мелания прави първите си крачки в живота в словенския град Севница. На 16 години започва да учи във Висшето училище за дизайн и фотография в Любляна. За да влезе в техникума, успява да мине изпитите, които никак не били леки. Но трудното дошло след това.



Съученичка на Мелания твърди, че тя е била "мило и простовато момиче", което се хвърлило с главата напред да изучава моден дизайн.

Мелания залагала над уроците и затова много от съучениците ѝ я смятали за скучен зубър. Общувала много малко с другите, защото винаги бързала да хване влака и да се прибере у дома.

View post on Instagram
 

Това до известна степен я изолирало от социалния живот, но пък я научило на отговорност. Мелания не била от онези, които променят графика си, за да пият кафе, никога не закъснявала прекалено много и винаги се придържала към собствените си правила.

View post on Instagram
 

След година на пътуване, родителите ѝ наели малък апартамент за нея и сестра ѝ Инес в Любляна. По-големият ѝ брат също започнал да учи в столицата. Майка им ги посещавала през уикендите, а баща им оставал да спи при тях, когато идвал в града по работа.

Журналистката Кейт Бенет пише, че сестрите "не са правили шумни партита и почти не са имали близки приятели".

Четете още: Отново в десетката! Мелания даде рамо на мъжа си с убийствен тоалет