Автор
Woman.bg

Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца

Футболистът не се свени да си хвърля парите за екзотични почивки, но не желае да се включи в благотворителна кауза без хонорар.

Валери Божинов за пореден път показа, че от някогашното мило и добродушно момче не е останала и следа.

Футболистът потресе всички като отказа да се включи в благотворителна фотосесия, чиято цел е да се съберат пари за лечение на деца, страдащи от рак.

Съпругът на Николета Лозанова обаче е отказал почти веднага на предложението, най-вероятно защото е разбрал, че няма да вземе хонорар от инициативата, издават запознати.

* Валери с дъщеря си

В същото време някогашната ни футболна надежда не се свени да похарчи 14 бона, за да отиде с Николета на екзотична ваканция на Малдивите. От там той ежедневно качваше снимки, с които демонстрира благополучието си. Съвсем естествено, постъпката му беше заклеймена от онлайн потребителите.

„Не го е срам! Хвърля си парите, за да угоди на капризите на Николета, а отказва да помогне на дечица в нужда“, възмущават се форумци.

Четете още: Вижте как посрещнаха Нова година Николета, Валери, Азис и Петко!

За разлика от самозабравилия се Божинов, в инициативата без колебание се включи човекът, който го откри за големия футбол – легендата Христо Стоичков, а също и шампионът по бокс Кубрат Пулев, модната шефка Жени Калканджиева, любимецът на публиката Мариан Вълев и много други, научиха от Блясък.