Валери Божинов поздрави Ни Ло за рождения ден със скандално видео

Вчера Николета Лозанова навърши 33 г., а в социалните мрежи благопожеланията към нея не спираха да валят. За празника я поздрави любимият ѝ Ники Михайлов, а също така и бившата ѝ половинка Валери Божинов, от когото има дъщеря.

Божинката уважи празника на Ни Ло типично в негов стил, като публикува видео в Инстаграм, на което искрено се забавлява, слушайки песента на Галена и Миле Китич.

View post on Instagram
 

Happy Birthday, Никсъне! Да си жива и здрава, всичко най-хубаво ти пожелавам, късмет и любов. И Жаби да те обича, както никога досега. Малкият Жаби-Жабока, миличкият той. Жаби Гол, перфектен си, нали. Малкият Жабчо, чуваш ли”, бяха думите, с които Валери отбеляза рождения ден на Николета.

Ни Ло също не пропусна да отбележи специалния ден в социалните мрежи, като публикува кадър, очевидно от дома си, където е посрещнала празника. Към снимката тя добави и трогателно признание за всички уроци, които е научила през последните месеци и колко е важно да цени здравето си, след като любимият ѝ бе заразен с Ковид-19:

"Happy Birthday to me.... Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече от всякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци...Правих се на силна, когато бях най-слаба...Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха със своите красиви и истински пожелания", споделя красивото миньонче.

Четете още: Ето я: Първата снимка на Григор и Лолита!