Автор
Woman.bg

Валери и Николета се връщат в България (нови снимки)

Романтичната ваканция на Николета Лозанова и Валери Божинов е към своя край. Според добре осведомени източници двамата до дни (най-вероятно в неделя) ще се завърнат в България.

Двойката, която бе на романтично пътуване до Сейшелите, съвсем скоро ще се върне отново в страната.

Самата Николета с огромно неудоволствие признава, че не й се прибира. На последните си снимки красавицата е видимо тъжна от факта, че ваканцията й приключва.

На спортното семейство му предстоят и доста сериозни ангажименти, с които им предстои да се заемат. На първо място Лозанова трябва да изпълни спешни ангажименти по договора си с козметичната марка, чието рекламно лице е, а Валери да си намери нов отбор.

Не е тайна, че от „Спортинг“ отчаяно се опитват да продадат футболиста, чиято кариера бавно върви надолу. И докато съпругата му става все по-популярна, той самият залязва.

Освен това Николета ще трябва да се справи и с бившата си дружка Андреа, която не спира да я дразни и да й се подиграва, припомнят от kliuki.ws Не е ясно дали двете звезди се карат просто за да си направят реклама или наистина са сърдити една на друга, но репликите, които си размениха, бяха повече от груби.

Четете още: Екзотичната ваканция на Николета и Валери