Ваня и Елена от "Игри на волята" се ожениха една за друга? (снимка)

06 юли 2022 | 13:09
16905
2
снимки: Instagram
2

Участничките от на "Игри на волята", Ваня и Елена, съобщиха че са се оженили. Да, една за друга. Двете сами само "хвърлиха бомбата" с пост в социалните мрежи, а на снимката към него позират в облекло на булка и младоженец.

Ваня, която завърши трета в състезанието през 2020 г., сподели цялата история и как се е стигнало до спонтанната им сватба по време на почивка в Разлог: 

"Тръгнахме на почивка като съвсем обикновени гаджета. В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме готови за сватба (макар че обикновено сватбите не са с две булки - подробности). Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?” Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в недоумение. Оказа се, че в хотела същата вечер предстои сватба и тя ни е сметна за едни от гостите. Хм… сватба. На тази не бяхме поканени, но за нашата не ни трябват покани. И така, решението беше взето!
Ще се женим!


И понеже и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за точно тази ситуация), все пак сметнахме, че едната булка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме само костюм… май трябва да отложим сватбата
След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ! Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе - СВАТБА ЩЕ ИМА!
И така, на 19.06.2022 г. обръщението “ЖеноУ” придоби съвсем различен смисъл".

Малко след публикацията в Инстаграм, Ваня публикува и стори, в което пояснява, че цялата история за сватбата е била просто невинна шега. 

Четете още: Красива и невинна като ангел: Камелия запали мрежата по бяла дантела (снимка)

Още по темата

Коментари

2 ам
  10 юли 2022 | 13:03 отговор
 

момичетата казват в прав текст нямаме си гаджета.

 
1
  07 юли 2022 | 11:17 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени