Автор
Весела Георгиева

Ваня от 'Фермата' избухна в сълзи и се затвори в манастир

Една от участничките във “Фермата” не издържа на напрежението и си изпусна нервите. Лайфкоучът Ваня преживя истински нервен срив, разрева се и се заключи в манастира “Св. Архангел Михаил” в село Шума, чието стопанство участниците в риалитито се опитват да възстановят. Въпреки многократните опити на останалите да говорят с нея и да я извадят от депресията, тя категорично отказа да напусне светата обител.

View post on Instagram
 

"Благодаря ви, че ме сринахте психически! Явно съм тук, за да страдам, ще си нося кръста докрай! Досега потисках тъгата, гнева и болката си, но сега те избиха, защото не съм робот. Писна ми да съм лоша, крива и виновна за всичко", разплака се тя зад портите на храма.

View post on Instagram
 

От месеци "Фермата" живее разделена в два лагера, в един от които бе Ваня. Отскоро обаче дори най-близките й приятели в риалитито не крият раздразнението си от поведението й. Вечното й желание да се разкрасява, вместо да работи наравно с останалите дразни всички във Фермата. Жените, които също като нея са лишени от възможността да се къпят всеки ден и да си правят прически, не могат да простят на блондинката, че мисли повече за външния си вид, отколкото за общата цел.

Доскоро Ваня се очертаваше като един от фаворитите на зрителите и възможен победител, но поведението й в последно време обърна дори най-запалените й фенове срещу нея.