Ваня Щерева пострадала при ужасен инцидент с... трамвай!

11 юли 2021 | 10:18
2116
3
Инстаграм
3

Ваня Щерева накара последователите си да изтръпнат от ужас, признавайки какво ѝ се е случило преди дни. Певицата и актриса е претърпяла инцидент, който е могъл да завърши и доста по-сериозно, пише "Блиц".

След като премина през обстойни прегледи и сега се възстановява, блондинката описа до най-малката подробност всичко, през което е минала за секунди на пътя и остави без дъх феновете си.
 

"Когато караш по трамвайните релси, но в един момент трябва да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също много внимавах, но то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях как летя с главата надолу. Не че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, но преди това бях успяла да омекотя удара, рискувайки ръката", пише в профила си Щерева. И добавя още:
 

"Много съм благодарна на образованието ми в НАТФИЗ в точно този момент - и най-вече на проф. Сия Савинова, която ни научи как да падаме в часовете по сценични движения. Да изглежда сякаш се пребиваш, нали, да е като истинско, но всъщност нищо да ти няма. Припомних си как се правеше в секундите, в които падах. С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, само навехната, и гипсовата шина ще е само за седмица. Това е отговор на всички лични съобщения, трудно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички".

"Пазете се! Сега разбирам защо природата ни е дала по две... две ръце, две очи, два крака... тегаво е само с една. Бъдете цели, и в комбинация по двама, по възможност!", съветва Щерева последователите си. 

Още по темата

Коментари

3 Няма шанс да пострадате от трамвай,
  14 юли 2021 | 14:11 отговор
 

ако си останете на село

 
2 Иван
  11 юли 2021 | 12:31 отговор
 

Спомням си, в "книгата" на Азис, наречена скромно "Аз, Азис", на която тя беше редактор, но и водещ на интервютата с него, двамата се оплакваха един на друг колко е гадно да имаш сперма в косата, след като си правил минет, и колко трудно се чисти. Оттогава не ща да чуя за тая проста селяндурка. Звезда била. Боклук, от най-големите.

 
1 Таран
  11 юли 2021 | 12:24 отговор
 

И какво толкова е станало? И от къде накъде пък и звезда? Толкова хора биват ранявани и убивани без никой да е чул за тях. И защо ни занимава със себе си? Егати самочувствието. ПРОСТАЧКА!

 

Добави Коментар

Най-четени