Вдигна летвата: Анн-Джи забила италианския Ерген (снимка)

11 август 2022 | 16:32
7137
2
снимки: Instagram
2

Откакто Виктор Стоянов нашумя покрай участието си в предаването "Ергенът", изплуваха всякакви негови отношения с известни хубавици, тъй като се е снимал не в един или два видеоклипа. Анн-Джи обаче вдигна летвата, след като стана ясно, че също е била с Ерген, но не с българския, а с участника от италианския формат на предаването. 

Блондинката се запознала с чужденеца преди две лета на Слънчев бряг и между двамата пламнала любов. По това време той се готвел за участието си в "Ергенът" в Италия и даже подканил нашенката да се запише.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ann-G (@anngbgstar)

Джорджио е на 39 години и притежава фирма за недвижими имоти. Той посещава често България и кани Анн-Джи няколко пъти в Италия, но с влизането си в телевизионния формат прекъснали комуникацията. Италиянският Ерген, за разлика от нашия, се загаджил с избраницата си от предаването, макар и връзката им да продължила по-малко от половин година.

С днешна дата Джорджио възобновил контакта си с русо изкушение с украински корени Анн-Джи, като двамата си обещали скоро да си гостуват.

Четете още: Трагично или да: Дениз купонясва с балони райски газ (снимка)

Още по темата

Коментари

2
  12 август 2022 | 05:48 отговор
 

тая овца жива ли е още

 
1 фен(бивш)
  11 август 2022 | 17:32 отговор
 

ВЪХ,УБИ МЪ!!!Нема нужда.

 

Добави Коментар

Най-четени