Автор
Woman.bg

Венета Райкова се гордее, синът ѝ написа книга

Венета Райкова е горда майка. Синът на горещата водеща – Патрик е написал книга и даже е подписал договор с издателство. Райкова се похвали с постиженията на сина си в социалната мрежа:
„Гордея се с теб, Патрик! Моето дете на 10 г. написа книга и подписа договор с издателство…Те ще издадат първата му книга „Джордж и вълшебните камъни” точно на рождения му ден - 18 февруари,“ похвали се водещата в профила си във Фейсбук и благодари на шефката на издателството като ѝ пожела феноменални тиражи.


Бащата на Патрик – брадърът Тихомир Георгиев също сподели в социалната мрежа, че се гордее с наследника си: „Нашата гордост! Успех в смелото начинание! Вярвам в таланта ти,“ коментира във Фейсбук Тишо. Въпреки че са разведени с Венета, двамата поддържат приятелски отношения и винаги са заедно на семейни празници.

View post on Instagram
 


Малкият Патрик явно се е запалил по писането от звездната си майка.
Припомняме ви, че Венета има издадени шест книги, които за кратко време станаха бестселъри: "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния", "Вендета", "Скандал" и "Завист". Райкова се шегува, че синът ѝ ще я надмине по продажби. „Вече сме конкуренти! И сме в различни издателства, сега да видим кой ще победи по продажби. Значи бие ме, още преди да сме започнали състезанието за продадени книги. То и моето очакване е такова, ако има кой да бие рекордите ми по продадени книги - той ще е,“ коментира гордата майка.

View post on Instagram