Автор
Ева Григорова

Венци Венц се развежда, бившата му половинка се омъжва

33-годишната адреналинка Пепи, позната ни от нашумялото предаване "Господари на ефира" ще се омъжва. Нейният избраник засега остава в тайна. Тя е бивша годеница на певеца Венци Венц.

Пепи направи щуро моминско парти миналата седмица. Събитието се случи на нашето Черноморие. Девойките се забавляваха на яхта край Созопол, а след това купонясваха в известно заведение в морския курорт Лозенец. На кадрите момичетата изглеждаха много щастливи.



Адреналинката Пепи беше облечена с лятна бяла рокля, като дори реши да тества и да си сложи и белия воал. Нейните приятелки бяха облечени почти еднакво, като носеха електрикови тениски.

След това те захвърлиха дрехите си и останаха само по бански. Името на яхтата също отлично се вписваше в цялата атмосфера - "Принцесата на Монако".



Сред гостите присъстваше и адреналинката Вики, която заедно с Пепи и Ками оформиха първото трио от танцуващи момичета в "Господари на ефира". Момичетата дебютираха в ефира на Нова телевизия още през 2012 година, като появата им почти съвпадна с влизането на Геро в предаването, което вече се излъчва само в интернет. Трите момичета бяха много популярни по това време, преди да бъдат заменени с други, както беше по сценарий.