Вики от 'Ергенът' с призив към жените: Ако искате 'Ролекс' и 'Шанел', си ги искайте от мъжете си

26 юли 2022 | 16:48
18192
8
Снимки: Instagram
8

Виктория Капитонова отправи топ съвет към дамите как да имат всичко, което си поискат.

Победителката от риалити предаването „Ергенът“, известна със страстта си към материалното, призова жените да изискват желаното от тях: „Бъдете благодарни и за най-малките неща, защото думата „благодаря“ е най-силната.

Не се притеснявайте да си казвате желанията, ако ви се иска „Ролекс“ или пък „Шанел“, кажете му, може да има възможности и да ви ги подари“, каза тя. Съвет, който зрителите на романтичното риалити сами се убедиха вече, че самата Виктория следва безпрекословно.

Рускинята посъветва дамите и как да спечелят един мъж. „Бъдете себе си, не опитвайте да бъдете фалшиви, да преигравате, защото рано или късно това ще излезе на яве.

Второ – грижете се за себе си, защото първоначално мъжът ще бъде привлечен от външния вид.

Огледайте се дали ноктите са добре, чиста коса, свежо лице и естествено чисти и изгладени дрехи“, категорична е Вики. 

Четете още: Славея Сиракова даде ново име на дъщеря си

 


Коментари

8 Хахаха
  11 август 2022 | 17:09 отговор
 

Тая шушка проста е от серията “К*рволяци на рояци” май-май

 
7 Хахаха
  11 август 2022 | 17:08 отговор
 

Тая шушка проста е от серията “К*рволяци на рояци” май-май

 
6 ...
  29 юли 2022 | 10:06 отговор
 

Ето как изглеждат елитните проститутки.

 
5 да
  28 юли 2022 | 14:51 отговор
 

а не като теб от напълно непознати в реалити шоу хахахахахахахаха скандална селянка а на живо е с едни дупки по лицето и дебели глезени ниско като гном и зъбато зъбите му напред вместо ролекс да иска да иска да й оправят зъбките ама няма кой няма кой да се унижи с това

 
4 Сейко
  27 юли 2022 | 13:22 отговор
 

В днешните модерни времена се котира това.Какво може да се очаква от тази жена с материални претенции която е щастлива само когато й подарят нещо на Шанел ,Диор или Хермес?

 
3
  27 юли 2022 | 10:29 отговор
 

Типична рускиня. Така ги възпитават от малки - да се умилкват на мъжете и да се чудят как да изсмучат нещо от тях. Това е толкова унизително за самата жена. Как ще иска после уважение, като са я купили.

 
 
28 юли 2022 | 16:21

Именно ако нищо не искаш,ако взимаш мъжките функции и само даваш, точно тогава ще бъдеш далеч по-малко уважавана. Но това ти няма как да ги знаеш, защото никога никой не е пожелавал да направи каквото и да било за теб.

2
  27 юли 2022 | 10:25 отговор
 

На тая дали и минава през празната главица, че никой не е длъжен нищо да и купува само защото е хубава и в замяна секс. И че ако иска нещо може да ходи на работа, да си изкара пари и да си го купи. А любовните отношения са партньорство, не са сделка.

 
 
28 юли 2022 | 16:37

Хахахаха Точно ти ли говориш за "празна главица"??? Точно ти, където коментара ти от никъде погледнат няма смисъл. 1. То е ясно, че тя може да ходи на работа, ама ти можеш ли да правиш нещо друго, освен да бачкаш е въпроса? Тя избор има, но ти имаш ли? По тона ти и злобага ти личи, че със сигурност НЕ и никога не си го имала, затова така пръскаш отрова. 2. Заплатчиците на колко жени стигат за Ролекси и Шанел? Защо една жена, имаща до себе си мъж, който може да покрие абсолютно всичките й нужди, ще ходи на работа, когато и така има предостатъчно неща за правене? От съпричастност към злобни душици с провален живот като вашия?! Как не! 3. Колко от жените изобщо са с мъже, които могат да си позволят да правят скъпи подаръци? Преди да се правиш, че нищо не искаш, уж защото никой не ти бил длъжен, първо уточни ти имала ли си някога поне една среща с мъж на такова ниво? Не! 4. Партньорство ще да са за теб. Не всички искат "партньорство". Има жени, които искат традиционен тип отношения и мъж-лидер и осъзнават, че всеки си има своята роля в семейството. И.. О... Изненада! Има и жени, които реално имат достъп до такива! Останалите.. не ви остава друго, освен да се примирявате с "партньорство", т.е. мъжа да разчита на доходите ви, защото сам не може да покрива сметките, или пък не иска или пък още по-зле: и двете! И живеете с постоянен страх, че ако спрете да му носите пари у дома, или ще започне да ви матретира, или няма да имате никакви пари, или няма да имате право на глас у дома и мнението ви за нищо няма да се зачита. 5. Подобен тип .... как да го нарека "мислене", макар че е твърде амбициозно да се нарече така и твърде малко мисъл да има реално в него, по-скоро идеология - че никой с нищо не бил длъжен на никого, само говори за това колко озлобена се чувствате от това как ви се е стекъл живота, колко ви е яд, че не ви остава друг избор, освен да бъхтите като магарица и че няма кой да ви предложи и чантата с покупки да ви носи. Тикава жени като вас си седят сами или прибират падналите трохи под масата, т.е. мъжете без ресурси, немъжествени, които никоя жена с опции не иска. Не сме си длъжни едни на други, докато нямаме нищо общо. Двама души, които са свързали животите си, делят въглавница и клекало, разбира се, че си дължат. Но явно никога не сте била обичана, нито сте обичала, та затова все едно да обясняваме какво е музиката на глух човек. За любов сте чувала само от турските сериали явно. 6. Именно сделка са отношенията - всеки преценява какво ще получи и дали може да си го позволи - т.е. дали другия човек е от неговата лига. Разбира се, че са сделка. 7. Връзките са много повече от секс. Явно вашите само това са били - секс, защото е нямало и какво повече да си дадете един на друг. Двама души без опции.

 
Lord Satan
11 август 2022 | 17:20

до кифлата с дългия коментар: първо, словоредът и правописът ти са под всякаква критика; второ, най-вероятно човекът от коментар 2 е мъж; и трето, много жени получават "заплатчици" достатъчни и за Ролекс, и за Шанел, просто не парадират с това; и четвърто, фактът, че защитаваш меркантилната руска кypва показва, че не си по-стока от нея.

 
Лили
22 август 2022 | 19:18

До дългия коментар на този пост: Чудя се след като е сделка ако се появи след някоя друга година (или месец) някоя по-изгодна оферта (по-млада, по-красива, по-обаятелна) какво ще остане? Дете/деца за да има месечна издръжка?

1
  27 юли 2022 | 10:23 отговор
 

Куха лейка.

 

Добави Коментар

Най-четени