Автор
Христина Кирилова

Виктор най-накрая проговори за Мария и дали е бил обвързан по време на "Ергенът"

Виктор Стоянов, който за отрицателно време се превърна в най-обсъжданите личности в България, най-накрая призна от кога е с настоящата си приятелка Мария Тарашманова. И също така отговори на обвиненията, че е бил обвързан в "Ергенът" и всичко е било фалш.

"Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят, каквото си решат.", заявява чаровникът пред "България днес".

View post on Instagram
 

Стоянов е категоричен, че много от твърденията по негов адрес в мрежата са неточни, но нямал никакви намерения да влиза в "обяснителен режим", тъй като го намирал за безсмислено. Единственото уточнение, което направи, е че двамата с Алекс Гърдева, която беше неговата фаворитка в шоуто, не са имали никакви близки отношения след края на снимките.

View post on Instagram
 

Мария от своя страна не е коментирала публично връзката си с Виктор, но пък не пропусна да сложи всичко силиконки в малкия си джоб, като изтъкна, че се чувства достатъчно красива и без грим и няма никакви корекции по себе си. За съжаление, повечето участнички в "Ергенът" далеч не могат да се похвалят със същото.

Четете още: Май този път е сериозно: Ето кои жени Благой изтри от тялото си