Автор
Ева Григорова

Виктория от „Игри на волята“ проговори за отношенията си с Алекса

Отношенията между сръбския спортист Алекса и неговата отпаднала от играта Елица станаха обект на коментари. От един момент нататък обаче, започна да се говори много и за отношенията на сръбския спортист с волейболистката Виктория.

Факт е, че двамата участници са с едни от най-острите характери в шоуто и като такива предизвикват серия от всякакви коментари.

View post on Instagram
 


Приятелството им във формата неведнъж е било обсъждано от останалите - и най-често неодобрявано. Нещо повече - Виктория бе набедена и от последователите си в Инстаграм, че е влюбена в Алекса. Отговорът ѝ, очаквано, предизвика двойно повече реакции!

"Елица единствено може да е щастлива, че Алекса е намирал толкова верен приятел! Защото точно това сме аз и Алекса", категорична е Виктория, която се кълне, че между нея и сърбина няма прекрачени граници, въпреки че някои техни моменти отстрани приличаха повече на флирт.

View post on Instagram
 


"Извоювайте си моето място и ще се радвам да ви гледам", казва още Виктория по повод на хейтърите си, които провокира да последват стъпките й в шоуто, за да има и тя шанса да ги коментира отстрани, пише Марица.



Четете още: Джулиана Гани разкри нещо любопитно около второто си дете