Автор
Woman.bg

Виктория в шок след слух, че Дейвид й е изневерил

Въпреки че 13-годишният брак на Виктория и Дейвид Бекъм е определян за един от най-стабилните, в момента Пош Спайс изживявала един от най-кошмарните си периоди свързани със семейството.

Причината е, че само преди дни в Интернет плъзна слухът, че спортистът й е изневерил с оперната певица Катрин Дженкинс, пише bliasak.bg.

Въпреки че и Дейвид Бекъм, и Катрин отрекоха клюките, че са имали връзка, приятели на Вики споделили пред медиите, че тя била в шок от поредните разкрития за съпруга си. 32-годишната певица и дизайнерка все още помнела моментът, в който Бекс беше разкрит от испански медии, че е кръшкал с личната си асистентка.

Тогава Виктория му прости изневярата, но днес много трудно приемала подобен род слухове за съпруга си. Най-вече след раждането на четвъртото им дете. Пош Спайс била ужасена, че момчетата й можели да прочетат писанията по адрес на баща им, или някой недоброжелател да им ги сподели.

"Тези слухове не са истина, но това не означава, че не са болезнени за семейството", сподели приятел на Виктория и Дейвид Бекъм.

Катрин е ревностна почитателка на роклите на Виктория: