ВИП Брадър се завръща - ще пусне ли Гала Мари да влезе в къщата?

10 юни 2021 | 15:42
8430
4
снимки: Instagram
4

След дълга пауза феновете на култовото шоу "ВИП Брадър" отново имат повод за радост. От близо месец се носят слухове, че най-гледаното телевизионно риалити се завръща на екран!

Говори се, че ръководството на Нова телевизия обмисля нов сезон на шоуто, като отговор на конкурентите им, които обявиха, че подготвят завръщане на предаването "Сървайвър" след дългогодишна пауза. Според някои Големият брат ще измести "Игри на волята" през есента догодина, а вече знаем и имената на първите сигурни участници. В средите се шушука, че това са слънчевата Джуджи и дъщерята на Гала - Мари Константин, които тази седмица участваха и в "Черешката на тортата". Припомняме ви, че Мари бе големият победител в кулинарното шоу и очевидно вече се подготвя за телевизионна кариера. 

Разбира се, екипът на "ВИП Брадър" включва в подготовката и безопасността на участниците, свързана с пандемията от Ковид-19. Говори се, че всеки от тях ще бъде задължен да си направи тест, а след това да се изолира преди старта на шоуто.

Припомняме ви, че последният излъчен сезон в България на Големия брат бе през 2018 г., а след това Нова телевизия не е подновявала заплащането на лиценза. Сега обаче изглежда, че екипът обмисля сериозно да върне успешната продукция на екран, а това ще е 23-ият сезон за страната ни. 

Четете още: Дара наду силиконов бюст? (снимки)

 

Още по темата

Коментари

4 Габи
  12 юни 2021 | 14:25 отговор
 

Зависи от това колко пари ще и предложат. Дано по-скоро спрат това на кафе, че освен да дразни отблъсква зрители за нищо друго не стават.

 
3 Интересно ми е
  12 юни 2021 | 06:57 отговор
 

СтефчУ дали ги пере и двете!?!? По шосето се задават дъщеря и майка, клони кършат пу@ки бършат и за х@й въздишат. Нидьей дъще нидеьй мила, дай на мама да надръгне дъртата мистрия... Дейб@ и курви...

 
 
A
12 юни 2021 | 19:31

Стефчо едва ли,той е анален палавник с кака си Гала е за рекламата

2
  11 юни 2021 | 07:38 отговор
 

Ох,сега пък ще гледаме и дъщерята.Малко ни е,че тази Гала толкова години я гледаме сега и дъщеря и.Стига бе хора, махнете ги,няма ли достойни хора, които да гледаме.

 
1 като малка се казвала Спаска
  10 юни 2021 | 16:50 отговор
 

Оххххоооооо ,тия за пари всичко ще направят

 

Добави Коментар

Най-четени