Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи път в инстаграм своето второ дете Дейвид. Бебето дойде на бял свят в края на април, а вчера в телевизионно интервю музикантът обяви, че е много щастлив от наложената карантина, защото заради нея има възможност да прекарва много време с наследника си. „В нормално време щях да съм по участие поне четири-пет пъти в седмицата, а днес мога непрекъснато да го гушкам”, разнежи се пресният татко пред bTV.

View post on Instagram
 

За смяната на памперси той взима уроци от Юлия, която има голям син от първия си брак с футболист. В началото на годината, в интервю за bTV Дидо разказа, че в началото не е имал добър подход към момченцето, защото е бил твърде строг, но постепенно разбрал, че на децата трябва да се дава свобода и да им се има доверие и сега вече са първи приятели.

View post on Instagram
 

Дидо не присъствал на раждането по съвет на половинката си, но днес се включва активно в гледането на хлапето. Юлия пък показа секси тяло по-малко от месец след раждането. Бившата манекенка, която сега работи като преводач, е възвърнала формата си.

Двамата сключиха брак през 2016 г. в Стария град на Несебър в тесен кръг. В края на 2018-та пък Дидо спечели риалити предаването „Фермата“ и грабна чек за 100 000 лв. Неведнъж двойката е разказвала, че мечтае за много деца.

Четете още: Съпругата на Дидо от D2 сияеща и с наедряло коремче