Автор
Woman.bg

Вижте изумителната прилика между Ален Делон и неговата внучка (СНИМКИ)

Тя притежава пронизителния поглед на знаменития си дядо. Откраднала е не само магнетизма на неговите кристално сини очи, но и усмивката и цялото му хипнотизиращо обаяние. Алисън льо Борж е внучка и същинско копие на легендарната звезда на френското кино Ален Делон.


31-годишната красавица е рожба на любовта между Антони Делон (син на големия актьор) и танцьорката Мари Елен льо Борж.

Родена е в Париж на 4 септември 1986 г., а поприщата, в които чаровната младата дама се развива и изявява днес, са модата и киното. И няма как иначе да е, имайки предвид удивителната й прилика с именития й дядо.


Въпреки че не се вижда особено често с него, тя признава, че от време на време му се обажда по телефона. Сигурна е обаче, че човекът, който ще й даде най-добър съвет относно избора й на филмова роля, може да бъде само и единствено той.


Не така обаче стоят отношенията й с родния й баща. Антони Делон категорично отказва да признае извънбрачната си дъщеря. Този факт Антони Делон разкрива в своя автобиографична книга. В нея наследникът на Ален Делон споделя, че новината за дъщеря му дошла при него като шок. Когато момичето било на 10 години, той й казал: „Като пораснеш, ела и при мен и ти обещавам, че ще направя тест за бащинство.“

Алисън не забравила думите му и след време се явила пред него с молбата той да изпълни обещанието. Тестът се оказал позитивен. В книгата си синът на Ален Делон разкрива още и факта, че след като навършила 21 години, Алисън му изпратила призовка за съда с молба да й бъде дадено правото да носи фамилията Делон, придружена с претенцията за внушителна сума пари. Той обаче отказал.

Още снимки на красавицата вижте в нашата


Четете още: Как изглеждат внуците на емблематичните фигури на ХХ век