Вижте как Джулиана Гани теши болката от секс чатовете на Илиян (Снимки)

Джулиана Гани теши болката от изневярата на съпруга си Илиян с песен. Или по-точно - с песен на Алисия.

"За кого се помисли, друга намери си", се пее в парчето, с което наранената блондинка излива мъката си от предателството на втория ѝ съпруг.

View post on Instagram
 

Да припомним, че преди броени дни русата силиконка разкри на стори в Инстаграм профила си, че тя и фитнес инструктора се разделят. Тя не спести на феновете си и причината за краха на връзката ѝ с Илиян. По думите ѝ, докато тя обикаляла из френската Ривиера, той ѝ изневерявал с друга.

"Той е предател и не искам повече да го коментирам. Ще се разведа и ще си взема детето", закани се шокираната Джулка в стори, като обясни, че вече бившият ѝ мъж се уговарял за среща със студентка. От чатове става ясно, че Илиян вежливо канел момичето да му отиде на гости и да прекарат цялата нощ в сладки ласки.

Гани, която вече се прибра в България, научава за свалките на избраника си с чужда жена съвсем случайно, докато е на почивка във Франция. "Едно момиче ми се обади и ми каза как Илиян ѝ е писал. Искал е нейни снимки по дупе. Показа ми и негови думи от чатовете им. Илиян ѝ е пращал целувки, зарибявал я е", каза още Джулиана Гани, която показа и скрийношотове от чатовете. От тях се вижда, че Илиян Найденов си е пратил полугола снимка на девойката. Тя очевидно е искала да го види напълно разсъблечен, но той уточнява: "Това е максимума от мен. Просто не се снимам".

Четете още: Джулиана Гани се развежда за втори път